upsideofdown Uncategorized burn out eindhoven neemt toe

burn out eindhoven neemt toe

Je hebt vast wel op het nieuws gezien dat  burn-outs toenemen in Eindhoven en de rest van het land. Burn out Eindhoven  is iets waar aan gewerkt moet worden om burn-outs te verminderen  .Maar hoe ontstaan burn-outs precies zul je afvragen en wanneer heb ik er dan precies last van. 

Wat is een burn-out?

Een burn-out  komt van veel stress in een lange tijd, wat uiteindelijk leidt dat je bubbel knapt en je het allemaal te veel wordt, dan ben je dus al te laat symptomen van een burn-out zijn verschillend. Je hebt lichamelijke symptomen zoals, spierspanningen, hoofdpijn, een verstoorde spijsvertering, oorsuizen, een hoge bloeddruk, duizeligheid, oververmoeidheid en slapeloosheid er zijn ook emotionele symptomen zijn onrust, depressieve gevoelens, onvrede en opstandigheid, achterdocht, angst en een minderwaardigheidsgevoel. Maar hier kan natuurlijk aan gewerkt worden Coach Eindhoven helpt mensen die hier last van hebben. Want burn out Eindhoven is een serieus probleem aan het worden dus wees niet bang om hulp te vragen aan mensen met meer verstand zoals een Coach Eindhoven.

sleeping woman in train at daytime

burn out onder jongeren neemt toe 

De gemiddelde leeftijd die burn-outs ervaart in Nederland is tussen de 18 en 32 jaar die het meest last ervan hebben. Het was eerst 50 jaar maar het is dus zo erg toegenomen naar 32 jaar. Dat komt omdat de prestatiedruk is toegenomen en jongeren dan zich te veel stressen wat dan eindigt in een burn-out. Coach Eindhoven helpt mensen daar in waar ze aan kunnen werken, En kunnen praten met mensen om hun stress eruit te laten dat mensen een veilige plek hebben, En der even niet aan hoeven te denken want niemand zit op een burn-out te wachten. Dus wees er op tijd bij, Als je symptomen merkt en praat met je medemens over burn out Eindhoven, kan je er goed mee helpen. 

Related Post