upsideofdown wonen Zoekt u alles voor uw badkamer, toilet en keuken? Dan bent u bij Sanispecials aan het juiste adres

Zoekt u alles voor uw badkamer, toilet en keuken? Dan bent u bij Sanispecials aan het juiste adres

Zoekt u alles voor uw badkamer, toilet en keuken? Dan bent u bij Sanispecials aan het juiste adres post thumbnail image

Bij Sanispecials zijn 300,000 producten te krijgen voor uw badkamer, toilet en keuken.

Voordelen aan Sanispecials

  • Er is een groot assortiment aan 300,000 artikelen
  • Boven de €50 gratis verzending
  • U kunt in hun eigen showroom kijken
  • 24/5 bereikbaar
  • U kunt altijd uw bezorgdatum uitkiezen die u het best uitkomt
toilet

Mijn ervaring met Sanispecials

Laatst ben ik als ZZP’er een eigen bedrijf gestart. Met mijn bedrijf ga ik badkamers, toiletten  en keukens maken. Op internet ging ik opzoek naar een bedrijf die mij kon helpen met de opstart en het leveren van de producten. Daar kwam ik uit bij Sanispecials, omdat ik nogal veel spullen ging inkopen voor mijn eerste klus heb ik telefonisch contact gezocht met het bedrijf. Zeer vriendelijk geholpen en ze gingen kijken naar wat de opties waren en hoe snel het geleverd kon worden. De levering was heel snel, dat kwam ook omdat ze veel op voorraad hadden. Wanneer het besteld moest worden duurde het ongeveer een week dat valt ook wel mee. Alle spullen gekregen na een aantal dagen, super afgeleverd en heel blij met dit bedrijf.

Related Post